Auto værksted


Alt inden for bilreparationer / FORSIKRINGSKADER / DÆKSKIFT / RUDESKIFT / OLIESKIFT / SERVICE PÅ A/C / KLARGØRING TIL SYN OG MEGET MERE

Nyt Nyt – Gør det selv værksted
Du kan nu selv booke en lift og lave din egen bil på vores moderne værksted kik på gør det selv og tryk på BOOK HER.

Forespørgsel/tilbud
Tryk på “Indhent tilbud” øverst på siden og vi skal hurtigst muligt vende tilbage til dig. Nogle ting der ville være dejligt at vide er bilens nr. plade og hvad problemet er, så skal vi så godt som muligt prøve at lave en god pris på netop dit problem.

TILBUD TILBUD
Vil du selv syne din bil men er usikker på hvordan din bil bremser? Så kan du bruge vores bremsetester for kun 100,- på vores gør det selv værksted Nørreballe.

Vi kan nu også TILBYDE opbevaring af din bil sammen med vores skønne samling af biler, priser fra 450,incl. ladning på bilen batteri , udendørs 350,- MC fra 350,- Pr. Md. Salg af din bil i vores flotte udstilling lokaler 600,- salg af din bil udendørs 450,- pr. md.incl mons og fremvisning . Ring og lad os få en snak om netop dit køretøj og hvad vi kan tilbyder med pasning/salg af din bil.

NYT NYT
Vi udfører VANDPOLERING uha det bliver bare flot ring og få et tilbud. Og service på A/C anlæg Pris 495 + moms inc. 100 gram kølevæske der ud over 1kr.Pr. Gram

Tjek Richs på Facebook tryk på ikonet øverst på siden.
Richs.dk – Nørreballe – tlf. 25 56 56 56